Hradec si veze dva body z Havlíčkova Brodu

Hradečtí hokejisté sice v Havlíčkově Brodě prohrávali, ale branka Koudelky je dokázala vrátit do utkání. Ve druhé třetině hosté dokázali třikrát překonat Nerudu, kdežto Hylák neinkasoval ani jednou a tak vedli Energetici na Vysočině po 40 minutách 4:1. I v závěrečném dějství nic zprvu nenasvědčovalo tomu, že by mohli hosté povzbuzování zhruba stovkou svých příznivců o tři body přijít. Veliký zvrat Rebelů však odstartoval přesilovkovým gólem Endál a když z další početní převahy snížili domácí na rozdíl jediného gólu, bylo z utkání pořádně drama. To dokonala poslední minuta a power-play domácích, ti využili i třetí přesilovku a vyrovnali tak v čase 59:19 na 4:4. O vítězi nakonec musely rozhodnout až samostatné nájezdy, v nich se trefil pouze hradecký kapitán Jaroslav Roubík a rozhodl tak o zisku dvou bodů pro hosty.

Branky a asistence: 13. Kreuzer (Jelínek, Kukla), 51. Endál (Vašíček), 55. Roháčik (Žák), 60. Jelínek P. (Rohačik, Kreuzer) - 17. Koudelka (Domin), 33. Mocek (Roubík, Fišer), 35. Fořt (Mocek, Toužimský), 39. Daňo (Hendrich), roz. náj. Roubík. Vyloučení: 10:12. Využití: 4:2. Oslabení: 0:1. Střely: 42:42 Rozhodčí: Hradil - Machálek, Škach. Diváků: 1800.

více na www.hchk.cz

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme