Hradec se vrací z Chomutova s porážkou 4:8

Souboj Chomutova a Hradce Králové pouze potvrdil to, že se jedná o zápas dosud dvou nejproduktivnějších mužstev, k vidění bylo celkem 12 branek, bohužel pro Energetiky osm v jeho síti. Chomutov po první třetině vedl 3:1 a když hned z kraje té druhé přidal další dva góly, vypadalo to na jasno záležitost. Hradec následně během dvou minut dokázal snížit na 5:3, ale další rychlá branka Severočechů definitivně zlomila jejich naděje. Nic na tomto faktu nezměnilo ani závěrečných dvacet minut ve kterých oba celky přidaly po jednom gólu.

Branky a nahrávky: 3. Jeslínek (Charousek, Nosek) , 5. Charousek Jeslínek), 20. Mikšovic (Jíra, Kostourek), 23.Šíp (Boušek, Trefný), 23. Chatrnúch (Kostourek, Mikšovic), 30. Heinisch (Havlůj), 33. Chatrnúch (Bombic, Boušek), 52. Jeslínek (Bombic), - 4. Vondráček (TS), 28. Koudelka (Flamík, Vondráček), 29. Prošek (Šinágl), 53. Haluza (Prošek, Šinágl). Rozhodčí: Hodek - Mašek, Vitík. Vyloučení: 10:5, navíc Malínský (CHM) a Sarkajda (HKR) 5+OK. Využití: 2:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 1840. Střely na branku: 41:36.

Chomutov: Horčička (Podolka) - Chatrnúch, Malínský, Trefný, M. Šulc, Černý, Filip, Nosek, Bombic - Boušek, Šíp, Polodna - Jíra, Kostourek, Mikšovic, Hašek, Charousek, Jeslínek - Tauš, Heinisch, Havlůj

Hr.Králové: Hylák (23. Dušek) - Toužimský, Mocek, Flamík, Hendrich, Pazdera, Prošek, Burián, Lesák - Fořt, Roubík, Šebek - Fink, Koudelka, Vondráček - Sakrajda, Šinágl, Suchý - Haluza, Šeda, Volráb

více na www.hchk.cz

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme