Hradec s Třebíčí uválčil nejtěsnější možné vítězství

Hradeckým Energetikům se poprvé v letošní sezóně podařilo potvrdit zisk bodů z předchozích kol a to když nejprve doma porazili před týdnem Kadaň a v úterý přivezli bod z Prostějova, dokázali v sobotu zvítězit i nad Třebíčí. Zápas se pro hradecké vyvíjel po první třetině slibně, do vedení je poslal Martin Koudelka, v dalším průběhu zápasu už ale Energetici výborného brankáře hostů nepřekonali, stejně tak ale nedopravili puk za záda domácího gólmana Koutského ani třebíčští. Utkání skončilo nakonec fotbalovým vítězstvím Východočechů v poměru 1:0, to jim zajistilo po dlouhé době poskočení na osmé místo tabulky.

Branky a asistence: 15. Koudelka (Fořt). Vyloučení: 5:9. Využití: 0:0. Oslabení: 0:0. Střely: 40:25. Rozhodčí: Štěpán - Mašek, Pozdílek. Diváků: 951.

Hr.Králové: Koutský (Dušek) - Černý, Mocek, Kolafa, Toužimský, Šeda, Blanár - Fořt, Koudelka, Suchý Pavel - Kašík, Roubík, Vondráček - Přeučil, Domin, Volráb - Potůček, Diviš, Fišer.

Třebíč: Šindelář (Luňák) - Sláma, Ščerban, Rehák, Lučka, Ševčík, Bulička - Laš, Sobotka, Květoň - Pelán, Korotvička, Látal - Čech, Zahradník, Fryauf - Chrenko, Přibyl.

Ohlasy trenérů
Robert Horyna (asistent trenéra Hradce Králové)
Nedáváme góly z vyložených šancí. Soupeř několikrát zahrozil z brejků, což bylo pro nás největším nebezpečím. Jsme moc rádi za výhru 1:0, ale je bezpochyby stále co zlepšovat, s výkonem jsme určitě nebyli spokojeni stejně tak jako hráči. Podržel nás brankář Koutský za stavu 1:0, kdy jeli dva hráči Třebíče sami na branku, což bylo jak pro naše mužstvo velmi důležité, tak to určitě také určitým způsobem zlomilo soupeře.

Josef Horešovský (hlavní trenér Třebíče)
Je to výsledek, pro nás jako mužstvo nejhorší, který může nastat. Prohrát o jeden gól, to je veliká rána, navíc 1:0. My jsme v takovém stavu, že nejsme prakticky schopní dát gól, moc se na to nadřeme. Jeli jsme třikrát dva na jednoho, jednou dva na nikoho pak ještě sami na branku, ale nic z toho. Venku dostat jednu branku to svědčí o tom, že obranná hra není až tak špatná, ale v útoku jsme naprosto bezzubí.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme