Hradec rozdrtil Olomouc 8:2

Diváci mohli ve středu na hradeckém zimním stadionu vidět celkem deset branek, z toho osm v olomoucké síti. Po první třetině byl stav 1:0 pro Energetiky, ti ale hned z kraje prostředního dějství odskočili soupeři na rozdíl tří gólů. I tak však bylo utkání po čtyřiceti minutách stále otevřené, stav byl 4:2. Hradečtí definitivně zlomili odpor Hanáků až v úvodu závěrečného dějství dvěma rychlými trefami Jiřího Hendricha a Martina Koudelky. Když už zvyšoval na 7:2 v oslabení Patrik Fořt, bylo o vítězi dávno jasno. Stejný hráč ještě upravil druhou brankou v zápase na konečných 8:2.

Branky a nahrávky: 8. Hendrich (Koudelka, Vondráček), 21. Vondráček (Koudelka, Flamík), 23. Fink (Volráb, Šeda), 29. Šinágl (Haluza), 41. Hendrich (Flamík, Sakrajda), 42. Koudelka (Hylák), 49. Fořt (Hendrich), 56. Fořt (Fink) - 27. Vlček (Ministr), 32. Ministr (Žajgla, Smejkal). Rozhodčí: T.Würtherle - R.Prchal, Bejček. Vyloučení: 8:9. Využití: 1:0. V oslabení: 1:0. Diváci: 1925. Střely na branku: 38:29.

více na www.hchk.cz

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Doporučujeme
Nahoru