Hradec proti Brnu doma napodruhé zvítězil 6:1

Hradec znovu ve čtvrtfinálové sérii s Kometou dokázal zvítězit ve druhém utkání. Po včerejší porážce se doma hráči HC VCES dokázali výrazněji prosadit střelecky a vybojovali další důležité vítězství, které znamená vyrovnání série na 2:2. Brankový účet otevřel v pátek na východě Čech Starý, který se záhy po nešťastném střetu s obráncem Protivným musel poroučet předčasně do šaten. Hradec v následném pětiminutovém oslabení ale dokázal navýšit své vedení Šedou. Brno sice snížilo 8 vteřin před odchodem do šaten, ale nápor hradeckých ve druhém dějství rozhodl. Východočeši utekli soupeři na 4:1 a ve třetí třetině si už své vedení pohlídali.

Branky a nahrávky: 2. Starý (Lesák, Suchý), 16. Šeda (Koudelka, Táborský), 32. Suchý (Lesák), 38. Roubík (Fořt), 55. Roubík (Kadlec), 56. Koudelka (Šeda, Kolář I.). Rozhodčí: Mikula, Trombík - Poruba, Vengřin. Vyloučení: 12:15, navíc Starý HKR 5+OK, Toužimský HKR a Dlouhý, Mikel (oba BRN) 10 OT. Využití: 1:0. V oslabení: 1:1. Diváci: 5100. Střely na branku: 37:41.

Hr.Králové: Dušek (Brož) - Toužimský, Kolář II, Táborský, Pavlů, Pazdera, Lesák - Fořt, Roubík, Kadlec - Kolář I, Koudelka, J. Šeda - Haluza, Starý, Suchý - Sakrajda, Hruška, Volráb - Šejnoha, Kočan.

Kometa: Jarina (Maláč) - Čech, Morava, Mikel, Lhotský, Protivný, Houdek, Liška - Vondráček, Barus, Dlouhý - Sedlák, Lipina, Mikšan - Zelenka, Padělek, Klimt - Sojčík, Moskal, Staněk.

Více na www.hchk.cz

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme