Hradec prohrával v Prostějově 3:0, ale dokázal vyrovnat

Úvodem z toho nejhoršího snu si prošli Energetici v úterní předehrávce s Prostějovem. Ve 13. minutě první třetiny prohrávali už 0:3, dvacet vteřin po třetím gólu Jestřábů ale snížili Martinem Koudelkou na 1:3 a když Východočechy podržel v polovině zápasů skvělým zákrokem brankář Vladislav Koutský, který vystřídal po třech rychlých brankách v úvodní části smutného Duška, dokázali hradečtí snížit Miroslavem Fišerem na 3:2 a záhy Pavlem Suchým vyrovnat. Ve třetí třetině měli hosté dvě tutovky které volaly hlasitě po rozhodnutí, po nich ještě Pavel Suchý nastřelil minutu před koncem řádné hrací doby Lakosilovu tyč. Štěstí si asi hosté vybrali zvratem zápasu, což potvrdily i nevyužité šance z prodloužení, Prostějov si tedy s Hradce rozdělil po bodu za remízu 3:3.

Branky a asistence: 5. Řípa (Musil), 11. Piecha (Luka), 13. Luka (Saluga) - 13. Koudelka (Fořt, Šeda), 36. Fišer (Potůček, Kolafa), 38. Suchý Pavel (Koudelka). Vyloučení: 6:6. Využití: 1:0. Oslabení: 0:0. Střely: 38:49. Rozhodčí: Venglář - Barteček, Koliba. Diváků: 2200.

Prostějov: Lakosil (Hrazdíra) - Švrček, Toms, Sedlák, Procházka, Kameš, Kučera, Všetečka - Saluga, Luka, Piecha - F. Čech, Vymazal, Hradecký - M.Čech, Řípa, Musil - Sabela, (Kolusz, Žibrita).

Hr.Králové: Dušek (13. Koutský) - Černý, Blanár, Suchý Petr, Hendrich, Mocek, Kolafa, Šeda - Fořt, Koudelka, Suchý Pavel - Kašík, Roubík, Vondráček - Přeučil, Domin, Volráb - Potůček, Diviš, Fišer.

více na www.hchk.cz

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme