Hradec prohrál v Chomutově 3:0

Už s útočníkem Divišem odcestovali do Chomutova hradečtí hokejisté, ale střeleckou potenci jim to nezvýšilo, naopak. Na severu Čech nevstřelili ani branku a prohráli 0:3. Domácí se dostali do vedení v první třetině gólem Haška. V polovině utkání využili chomutovští v svou přesilovou hru a utekli soupeři na dvoubrankový rozdíl. Krátce na to pak souhra Jíry s Polodnou a Kostourkem přinesla domácím třetí branku. Hosté se v závěrečném dějství snažili o zdramatizování výsledku, ale zkušený domácí tým žádné komplikace nepřipustil a v poklidu dokráčel k vítězství 3:0.

Branky a nahrávky: 8. Hašek (Trefný, Šíp), 31. Jíra (Polodna, Kostourek), 35. Jíra (Polodna, Kostourek). Rozhodčí: Würtherle - Bertlík, Šerý. Vyloučení: 5:6, navíc Vondráček HKR 10 OT. Využití: 1:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 1420. Střely na branku: 40:29.

Chomutov: Horčička (Štěrba) - Révay, Ťupa, Bombic, Trefný, Kolda, Černý, Chatrnúch, Malinský - Boušek, Šíp, Polodna - Jíra, Kostourek, Heinisch - Jeslínek, Stehlík, Hašek - Tauš, Freiberg, Havlůj

Hr.Králové: Koutský (Brož) - Toužimský, Lesák, Táborský, Hendrich, Pazdera, Karlíček, Klement - Haluza, Domin, Kadlec - Sakrajda, Rákos, Vondráček - Fořt, Roubík, Volráb - Šeda, Diviš, Suchý

více na www.hchk.cz

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme