Hradec přehrál Ml. Boleslav až v nájezdech

V Hradci Králové se hrálo utkání dvou předních celků české prvoligové skupiny. K vidění byl pohledný, rychlý a technický hokej. Ač v základní hrací době padly celkem čtyři branky, postarali se o ně pouze dva hráči. Hosté šli do vedení v 15. minutě po brance Eiselta. Domácí ale krátce po polovině zápasu vyrovnali díky přesnému zakončení Koudelky. I zbylé dvě trefy padly ve stejném pořadí se stejnými autory. Na nerozhodném výsledku nezměnilo nic ani prodloužení. V samostatných nájezdech muselo jet celkem devět hráčů, než se rozhodlo o druhém bodu. Nakonec ho získali domácí po fantastickém zásahu brankáře Koutského při penaltě Nouzy a proměněném nájezdu Karlíčka.

Branky a nahrávky: 34. Koudelka (Sakrajda), 53. Koudelka (Táborský), 65. Karlíček (roz. sam. nájezd) - 15. Eiselt (Nouza), 42. Eiselt (Mikulík, Nouza). Rozhodčí: Froněk - Bertík, Šerý. Vyloučení: 2:2, navíc Lukáč (MBL) 10 OT. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 2036. Střely na branku: 33:43.

Hr.Králové: Koutský (Brož) - Pazdera, Karlíček, Seidl - Fořt, Roubík, Kadlec - Sakrajda, Koudelka, Šeda - Haluza, Domin, Suchý - Kolář, Hruška, Volráb.

Ml.Boleslav: Růžička (Šindelář) - Bauer, Jindra, Lukač, Macháček, Mocek, Jaroměřský, Bílek, Rumpel - Král, Gombár, Nouza - Mikulík, Eiselt, Gajovský - Rod, Handlovský, Sedlák - Kuchjeda, Sýkora, (Kopecký).

Více na www.hchk.cz

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme