Hradec přehrál Beroun 4:1

V sobotu přivítali na svém ledě hradečtí hokejisté aktuálně poslední celek skupiny zápas Beroun. Po smolné porážce ve Vrchlabí chtěli Východočeši bodovat, ale dobře věděli, že je nečeká nic lehkého. Hráčům HC VCES napomohl podařený vstup do utkání, kdy utekli soupeři v první třetině na rozdíl dvou branek. Jenže v prostředním dějství přesnou trefou pod horní tyč snížil Novotný a Medvědi byli rázem ve hře. Rychlá odpověď Martina Koudelky jim ale vzala znovu vítr z plachet a ve třetí třetině už hosté nenašli dostatek sil na zvrat. Naopak Koudelka svým druhým gólem v zápase pečetil vítězství svého celku.

Branky a nahrávky: 6. Fořt (Volráb), 15. Sakrajda (Koudelka, Vondráček), 31. Koudelka (Táborský), 45. Koudelka (Táborský) - 30. Novotný (Besser, Šinágl). Rozhodčí: Trombík - Barteček, Koliba . Vyloučení: 6:4. Využití: 1:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 1741. Střely na branku: 45:30.

Hr.Králové: Koutský (Dušek) - Tožimský, Lesák, Táborský, Hendrich, Pazdera, Karlíček, Klement - Haluza, Domin, Kadlec - Sakrajda, Koudelka, Vondráček - Fořt, Roubík, Volráb - Šeda, Suchý

Beroun: Novák (Štelmach) - Lukačovič, Čížek, Kameš, Braniš, Gudas, Přívozník - Tvrzník, Šinágl, Besser - Kepl, Slížek, Straka - Polák, Křesťan, Novotný - Kupec, Vlček, Pavel - Heřman

Více na www.hchk.cz

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme