Hradec porazil v poháru HFK Olomouc a je ve čtvrtfinále

Ve 4. kole Poháru ČMFS hostili hráči FC Hradec Králové celek druholigové HFK Olomouc. Votroci měli šanci nechat zapomenout na nedělní nešťastné utkání, kdy po velmi dobrém výkonu podlehli Ústí nad Labem.
Domácí do zápasu nastoupili bojovně naladěni a už po šesti minutách se mohli radovat. Po pravé straně vybojoval již ztracený míč Štěpán, přesně odcentroval a Šmarda hlavičkoval přesně - 1:0. To bylo na dlouhou dobu ze strany obou celků všechno. Votroci sice byli aktivnější, ale do bezprostředního ohrožení branky Olomouce se nedostali. Až ve 35. minutě vystrašil Aleksijeviče v brance hostí pěkně umístěnou hlavičkou Karnay, jeho pokus však v síti neskončil.
Druhý poločas měl podobný průběh jako první dějství. Domácí byli aktivnější a také se jim podařilo dát rychlý gól. V 52. minutě ve skrumáži nastřelil Rezek tyč hostující branky a od ní mířil míč za brankovou čáru. Aleksijevič ho sice ještě ve vzduchu vyrazil, ale pomezní sudí jednoznačně ukázal, že šlo o gól - 2:0. O pět minut později se pěkně uvolnil aktivní Černý, ale jeho centr na malé vápno nikdo ze spoluhráču nezužitkoval. Hosté se dostali ke slovu až v samotném závěru zápasu, když Janeček v 87. minutě vtipně přehodil vyběhnuvšího Ottmara v hradecké brance - 2:1. Olomouc sice v posledních pěti minutách měla převahu, ale na zkorigování výsledku už to nestačilo.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku
26.10.2005 20:54
Drozd (neregistrovaný)
Profesionalita
Proč si autor myslí, že se bude hrát s Baníkem? Jak k tomu autor přišel? To by mě teda zajímalo.
26.10.2005 21:19
JPA (neregistrovaný)
Stačí se podívat na stránky ČMFS - pavouk je rozlosován až do čtvrtfinále a účastník nižší soutěže je vždy domácí.
JPA
26.10.2005 23:14
Drozd (neregistrovaný)
JPA
Neni to pravda, pane. Pokud jste se tam skutecne podival a nespolehate jen na tento informacni zdroj - coz bych vam radil, tak musite videt, ze pavouk konci ve ctvrtfinale. Nechapu, jak jste na to prisel...

Ale cekam, ze nam ted Banik nalosuji...
26.10.2005 23:30
Jaroslav Fišer (neregistrovaný)
omluva
Přeji hezký večer,
fakt, že HK bude hrát s vítězem zápasu Příbram - Ostrava uvedl dnes po zápase hlasatel na Všesportovním stadionu. Vzhledem k tomu, že šlo o oficiální hlášení, považoval jsem to za hotovou věc. Tímto se fanouškům, jež jsem zmátl, omlouvám, informace je opravená.
Čtvrtfinále se už losuje, takže soupeře zatím znám není
27.10.2005 12:13
Drozd (neregistrovaný)
RE: omluva
Komentatorovi na Vsesportovnim stadionu nikdy nic neverte :) Je fajn, ze jste zjednal tak rychlou napravu, ale chce to byt vic investigativni a koncit clanek: O příštím soupeři votroků se bude losovat dne XX.YY. 200Z. Pokud se to tedy již ví...
27.10.2005 13:45
JPA (neregistrovaný)
RE: omluva
Komentátor za nic nemůže, on tu informaci převzal z bulletinu Černobílý gól, a tam jsem to zmastil já, omluva za mystifikaci všem,
JPA
27.10.2005 07:28
jpa (neregistrovaný)
Přísahal bych, že v Deníku Sport vyšel pavouk s rozlosováním až do čtvrtfinále (někdy v září), a losovat se mělo až semifinále, nevím, zda nastala změna či si to Deník Sport vycucal z prstu, fakt je, že se čtvrtfinále losuje, což je škoda, Hradec může přijít o možnost přivítat doma v soutěžním utkání soupeře zvučného jména.
JPA

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme