Hradec porazil v exhibičním výkonu Brno B 4:0

Výkon na hranici exhibice - tak lze stručně označit nedělní vystoupení hradeckých fotbalistů proti B-týmu Brna. Podle mnohých diváků už dlouho nepředvedli Votroci tak útočný fotbal okořeněný hned čtyřmi brankami.
První dvacetiminutovka přitom nenasvědčovala tomu, že by Hradec Králové brněnskou zálohu výrazně přehrával. Jirsákova střela z velkého vápna na brankáře byla nevýrazná a Jůn Krausovu střelu do prázdné branky dorazit nestihnul. Přesto šli domácí o přestávce do kabin s dvoubrankovým náskokem. Ve 35. minutě totiž střídající Ševčík vybojoval obtížný míč pro Jirsáka a ten poslal do brejku Krause. Ten se zachoval mazácky a jesličkami zostudil brněnského brankáře - 1:0. Votroci po vstřelené brance ožili a ve 45. minutě aktivně hrající Jirsák z voleje umístil Ševčíkův centr k tyči - 2:0.
Ve druhém poločase aktivní výkon domácích pokračoval. V 56. minutě se ve skrumáži nejlépe zorientoval Ševčík a upravil na 3:0. Votroci v těchto okamžicích zápasu předváděli místy exhibiční výkon a na brněnskou branku se valil jeden útok za druhým. Čtvrtou branku se podařilo vstřelit až v 73. minutě, když Kraus pravděpodobně v ofsajdové pozici převzal přihrávku od Jirsáka a umístěnou střelou k tyči dal výsledku konečnou podobu - 4:0.
Hradec měl do konce utkání ještě minimálně tři vážné šance, ale Kraus ani střídající Blažej s Černým se nedokázali prosadit. Téměř 1600 diváků i tak vyprovodilo Votroky bouřlivým potleskem.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme