Hradec porazil Prostějov vysoko 8:2

Už to vypadalo, že první třetina utkání hradeckých hokejistů proti Prostějovu skončí bez branek. Pět vteřin před jejím koncem se ale trefil Jiří Cetkovský a poslal Energetiky do vedení. Hned na začátku té druhé zvýšil bombou od modré obránce Aleš Pazdera na 2:0. Po gólech Koudely a Haluzy nakonec vedli domácí už 4:1. Jestřábi sice dokázali v 52. minutě snížit na rozdíl dvou branek, ale tři rychlé góly Východočechů jim rychle vzaly vítr z plachet. Utkání nakonec skončilo vítězstvím Hradce 8:2. Do utkání nenaskočil ještě Patrik Fink, který si tak bude muset na svůj první start ve žlutočerveném dresu ještě minimálně týden do utkání s Brnem počkat.

Branky a nahrávky: 20. Cetkovský (Šebek, Koudelka), 21. Pazdera (Roubík, Fišer), 31. Koudelka (Šebek), 38. Haluza (Koudelka), 53. Cetkovský (Domin, Flámik), 53. Suchý (Mocek, Šeda), 55. Roubík (Fořt, Mocek), 60. Haluza (Suchý, Prošek) - 36. Flašar (Poživil, Čech). Rozhodčí: Nečas - Prchal R., Prchal T. Vyloučení: 10:13, navíc Mocek, Pazdera (oba HKR), Duba a Pavelek (PRO) 10 OT. Využití: 2:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 1488. Střely na branku: 52:29.

Hr.Králové: Hylák (Dušek) - Toužimský, Mocek, Flamík, Hendrich, Pazdera, Prošek, Lesák - Fořt, Roubík, Fišer - Šebek, Koudelka, Cetkovský - Haluza, Šeda, Suchý - Volráb, Domin.

Prostějov: Biegl (Jágr) - Podešva, Sedlák, Poživil, Suchý, Flašar, Doseděl, Pukačovič - Pavelek, Říha, Hlouch - Duba, Kukla, Korčák - Nekládal, Čech, Vymazal - Minařík, Škumát.

více na www.hchk.cz

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme