Hradec porazil Chomutov vysoko 6:2

Už v první třetině si domácí vytvořili v zápase proti druhému celku své skupiny dvoubrankový náskok po brankách Šedy. Hosté sice snížili hned z kraje druhé dvacetiminutovky, kdy se trefil pohotově po vhazování Zika, ale tři rychlé branky Hradce vzali následně Severočechům vítr z plachet a na ledě byl jenom jeden tým. V polovině třetí třetiny navíc zkompletoval svůj hattrick Jan Šeda a hradeckým ČEZ Stadionem kolovala mexická vlna. Konečnou podobu výsledku dal v 54. minutě chomutovský útočník Polodna, který překonal rychlou dorážkou jinak pozorného brankáře Miroslava Brože.

V utkání se dvakrát trefil i útočník Petr Domink. Byly to jeho poslední branky v dresu Východočechů. Po pěti letech ve barvách Hradce ohlásil odchod. Jeho novým klubem bude právě Chomutov.

Branky a nahrávky: 4. Šeda (Pazdera, Hruška), 17. Šeda (Kočan, Hruška), 24. Domin (Volráb, Karlíček) 28. Domin (Volráb, Pazdera), 31. Roubík (Toužimský, Táborský), 50. Šeda (Pavlů, Kočan) - 23. Zika (Stehlík), 54. Polodna (Jíra, Kostourek). Rozhodčí: Hradil - Kašík, Trunečka. Vyloučení: 5:6. Využití: 1:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 2320. Střely na branku: 50:38.

Hr.Králové: Brož (Dušek) - Toužimský, Lesák, Táborský, Pavlů, Pazdera, Karlíček, Seidl - Fořt, Roubík, Kadlec - Hruška, Šeda, Kočan - Volráb, Domin, Suchý - (Šimoníček).

Chomutov: Horčička (Podolka) - Révay, Malínský, Černý, Bombic, Mazanec, Chatrnúch, Březina, Kolda - Polodna, Kostourek, Jíra - Mikšovic, Šíp, Tauš - Hašek, Charousek, Boušek - Havůj, Stehlík, Zika

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme