Hradec poprvé v sezóně porazil Vrchlabí

Až napotřetí pokus se podařilo hradeckým hokejistům v letošní sezóně porazit svého regionálního rivala z Vrchlabí. Hosté i tentokrát podali proti hradeckým velmi odhodlaný výkon a zejména z kraje utkání měli navrch. Domácím se ale v poslední minutě první třetiny podařilo vyrovnat na 2:2 a v prostředním dějství definitivně zlomit odpor hostů díky třem brankám. V přesilovkách se prosadil nejprve junior Seidl a po něm i Kadlec. Klid na hradecké hole mohla přidat pátá branka Šedy, jenže ne jeho trefu našli hosté ještě poměrně rychlou odpověď Horčičkou. V závěrečné třetině už ale domácí žádné drama nepřipustili a po zásluze zvítězili 5:3.

Branky a nahrávky: 11. Fořt (Kadlec, Roubík), 20. Kadlec (Roubík, Fořt), 27. Seidl (Pavlů, Hruška), 28. Kadlec (Fořt, Roubík), 33. Šeda (Hruška, Volráb) - 10. Rapáč (Tvrdek, Vála), 12. Kříž, 39. Horčička (Plodek). Rozhodčí: Skoupý - Brabec, Klein. Vyloučení: 12:14. navíc Koudelka HKR 10 OT. Využití: 3:2. V oslabení: 0:0. Diváci: 2383. Střely na branku: 45:42.

Hr.Králové: Koutský (Dušek) - Toužismký, Lesák, Seidl, Pavlů, Pazdera, Karlíček, Svoboda - Fořt, Roubík, Kadlec - Hruška J., Koudelka, Šeda - Haluza, Domin, Suchý - Šimoníček, Kočan, Volráb

Vrchlabí: Ševčík (Tomíček) - Matejíček, Vála, Vyskočil, Bendík, Nakládal, Chaloupka, Rýgl, Hrach - Tvrdek, Rapáč, Brynecký - Horčička, Hruška O., Plodek - Kříž, Přeučil, Beck - Nevyhoštěný, Kovač, Jech

Více na www.hchk.cz

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme