Hradec podruhé v řadě prohrál, tentokrát v Jihlavě

Druhou porážku v řadě si připisují na svůj účet hradečtí hokejisté. Po středeční prohře s Třebíčí podlehli dalšímu týmu z Vysočiny, tentokrát jihlavské Dukle. Na její půdě prohrávali po dvou třetinách už 0:2, když domácí poslal do vedení ve 13. minutě Čachotský a těsně před koncem druhé části hry zvýšil na rozdíl dvou gólů dorážkou do prázdné branky Rytnauer. Hosty vrátila do zápasu střela obránce Petra Mocka od modré ze 45. minuty, ale ve zbývajícím čase se už hradeckým Řehoře v jihlavské brance překonat nepodařilo a tak se vrací domů bez bodu. I přes porážku zůstávají Východočeši na prvním místě, nyní už pouze o skóre před druhým Ústím nad Labem.

Branky a nahrávky: 13. Čachotský (Vaškovič, Dušátko), 39. Rytnauer (Čachotský, Kuchyňa) - 46. Mocek (Diviš). Rozhodčí: Souček - Kreuzer, Polonyi. Vyloučení: 8:7. Využití: 1:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 1870. Střely na branku: 40:39.

Dukla: Řehoř - Kuchyňa, Morava, Lukáč, Míka, Šmarda, Lazorišák - Rytnauer, Bakus, Čachotský - Řípa, Kaňkovský, Fiedler - Vaškovič, Dušátko, Hanzal

Hr.Králové: Hylák - Toužimský, Mocek, Koma, Hendrich, Burián, Prošek, Pazdera, Daňo - Šeda, Roubík, Fišer - Starý, Koudelka, Vondráček - Haluza, Domin, Suchý - Šebek, Volráb, Diviš

více na www.hchk.cz

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme