Hradec podlehl Bohemians 0:2

Druholigoví fotbalisté Hradce Králové se trápí dál. V rámci 11. kola hostili celek FC Bohemins 1905 a jejich cílem bylo konečně skórovat a zvítězit. Ani jedno se však Votrokům nepovedlo.
V první půli sledovalo téměř 1750 diváků nezáživnou podívanou. Hradec se sice snažil útočit, ale Bohemka s dobře organizovanou obranou domácí útočníky do mnoha šancí nepustila. Šance Mezlíka, Hašlera i Pilaře gólmana Sňozíka nepřekvapily. Na druhé straně se neprosadil po nedorozumění hradecké obrany Slezák.
Vše podstatné se tak odehrálo ve druhém poločase. Černobílí začali útočně, vidět byl především Hašler, který se hned dvakrát dostal do brejku, ale ani jednou sólový únik neproměnil. Naopak hosté byli efektivnější. V 70. minutě zahrával Dian přímý kop a z hranice velkého vápna prostřelil jak zeď, tak brankáře Podhajského - 0:1. Za dalších deset minut se Bohemians radovali podruhé. Po rohovém kopu se k odraženému míči dostal nikým nekrytý Pávek a pohodlně skóroval - 0:2. Hradečtí se snažili ještě zvrátit nepříznivý vývoj, ale v samotném závěru trefil Hašler pouze břevno. Hradec Králové prohrál s Bohemians 1905 0:2 a v tabulce se propadl až na 14. místo.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme