Hradec po dobrém výkonu porazil Kometu 5:2

Parádní hokej, výborná kulisa a skvělý konec. Takto by se dal charakterizovat středeční souboj loňského vítěze základní části s aktuálním lídrem moravské skupiny Kometou Brno. Hradečtí vlétli do zápasu jako uragán a už v 5. minutě vedli po gólech Vondráčka 2:0. Kometa sice bleskově snížila, jenže dva další góly hradeckých obránců z konce úvodní dvacetiminutovky stanovily stav 4:1 po první třetině. Hradec ani ve druhé dvacetiminutovce nepolevil, svou aktivní hrou nepovolil Brnu vážněji ohrozit Koutského, naopak valil na Hronka jeden útok za druhým. Výsledkem toho byla pátá branka z hole Petra Domina. Poslední slovo středečního souboje měl v 57. minutě hostující Černý, jenž snížil na konečných 5:2.

Branky a nahrávky: 2. Vondráček (Koudelka, Sakrajda), 4. Vondráček, 14. Pavlů (Koudelka, Vondráček), 16. Táborský (Roubík), 25. Domin (Vondráček, Pavlů) - 4. Appel (Padělek, Morava), 57. Černý (David, Vostřák). Rozhodčí: Blecha - Hejduk, Křivský. Vyloučení: 4:9. Využití: 2:1. V oslabení: 1:0. Diváci: 2490. Střely na branku: 36:18.

Hr.Králové: Koutský (Adamec) - Táborský, Lesák, Pavlů, Hendrich, Pazdera, Karlíček, Protivný, Seidl - Fořt, Roubík, Kadlec - Sakrajda, Koudelka, Vondráček - Haluza, Domin, Suchý - Šeda, Volráb.

Kometa: Hronek (21. Kubeš) - Čech, David, Mikel, Lhotský, Morava, Malena, Gýna, Fojtík - Dlouhý, Padělek, Vostřák - Staněk, Barus, Appel - Rob Lipina, Černý - Zábranský, Moskal, Sojčík

Více na www.hchk.cz

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme