Hradec páté utkání proti Ostravě zvládl a opět vede

Do pátého utkání čtvrtfinálové série vstoupili hradečtí hokejisté odhodlaně a ostravský brankář Čech byl v jednom ohni střel. Tlak Energetiků slavil úspěch až v závěru úvodního dějství, kdy se prosadil po přihrávce Roubíka Fořt. Parádní vstup do druhé třetiny znamenal pro Hradec vedení hned 3:0, po 21 vteřinách hry nastřelil puk na ostavskou branku Prošek a Čech přes hradbu stínících hráčů nestačil reagovat. Podobně tomu bylo i po střele Petra Haluzy v další přesilové hře, to už domácí vedli o tři góly. Slibný náskok si Východočeši drželi až do závěru utkání, Sareza z brejku sice stihla snížit, ale na více už nezbyl čas. Hradec vyhrál 3:1 a je blíže k postupu do semifinále.

Branky a nahrávky: 19. Fořt (Starý, Roubík), 21. Prošek (Toužimský, Roubík), 23. Haluza (Šinágl, Suchý) - 56. Svačina (Klimek). Rozhodčí: Jebavý - Svoboda, Lhotský. Vyloučení: 11:13, navíc Klimek a Ovšák 10 OT (oba SAR). Využití: 2:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 5102. Střely na branku: 48:37. 

více na www.hchk.cz

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme