Hradec padl i potřetí v řadě a první příčku tak neudržel

Poprvé v letošní sezóně hokejisté Hradce prohráli tři utkání v řadě, dvě z toho na domácí půdě. V posledním zápase před vánoční přestávkou se představila na východě Čech Sareza Ostrava. Agilní hosté sice prohrávali brankou Romana Vondráčka, ale po chybě domácí obrany dokázali vyrovnat v poslední minutě úvodního dějství. Ve druhé třetině se dostali do vedení 1:2 a když to bylo ve 42. minutě už 1:3 s hradeckými to vypadalo špatně. Dva rychlé góly Domina a Daniela Volrába sice znamenaly vyrovnání, ale Hradec nedosáhl nakonec ani na bod. V poslední minutě bouchl do křižné přihrávky na hranici brankoviště Valušiak a rozhodl o výhře hostů 3:4.

Branky a asistence: 17. Vondráček (Mocek), 45. Domin (Haluza), 50. Volráb (Roubík) - 20. Svačina (Klimek), 27. Šebesta (Boháč, Bokroš), 42. Sochorek (Gelačák), 59. Valušiak (Badžo, Vnenk). Vyloučení: 8:9, navíc Ovšák SAR 10 OT. Využití: 0:1. Oslabení: 0:1. Střely: 43:33 Rozhodčí: A.Jeřábek - R.Prchal, T.Prchal. Diváků: 1904.

Hr.Králové: Hylák (Dušek) - Toužimský, Mocek, Pazdera, Hendrich, Burián, Prošek, Koma, Daňo - Šebek, Roubík, Fišer - Starý, Koudelka, Vondráček - Haluza, Domin, Suchý - Šeda, Volráb, Potůček.

Ostrava: Masný (Holeš) - Ovšák, Tesařík, Holík, Mocek, Vnenk, Palík, (Vajda) - Šebesta, Boháč, Bokroš - Klimek, Sochorek, Svačina - Gelačák, Badžo, Valušiak - Smeták, Janečka, Dušek.

více na www.hchk.cz

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme