Hradec nedokázal porazit Vítkovice a pouze remízoval 1:1

Fotbalisté Hradce Králové hostili ve 12. kole 2. fotbalové ligy celek Vítkovic. Domácím se poslední dobou nedaří a výsledková krize bohužel nebyla výjimkou ani dnes.

Votroci vlétli do utkání proti outsiderovi s elánem a od začátku hráli prim. Šance Dvořáka či Rezkka však likvidoval výborný gólman hostů Uvarenko, při střele Fischera ho zachránila tyč. Branku tak jasně lepší Hradec vsítil až ve 30. minutě, kdy přesný centr Dvořáka zužitkoval Kaufman - 1:0.
I ve druhé půli byli domácí lepší, v dresu Vítkovic byl vidět pouze aktivní Diviš, který několikrát Podhajskému v hradecké brance pořádně zatopil. I tak však měli domácí jasnou převahu, hosté však kompaktně bránili a podnikali nebezpečné brejky. Jeden z nich proměnil v 85. minutě Diviš - 1:1. Votroci se sice snažili opět o další branku, ale když těsně před koncem jasné sražení Kaufmana v gólové pozici označil rozhodčí jako povolený zákrok, nezmohli se hradečtí hráči na další útok. Hradec Králové propadnul z taktiky a pouze remízoval s Vítkovicemi 1:1. Opakuje se tak scénář z předchozích let, kdy po výborném vstupu do podzimní části přišel velký útlum, ve kterém Votroci prakticky přišli o naději na postup do první ligy.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme