Hradec Králové získal Zlatý erb

Prestižní ocenění Zlatý erb 2011 v kategorii nejlepší webová stránka města a také Zvláštní cenu ministra vnitra za nejlepší bezbariérový přístup na webové stránky při soutěži Zlatý erb získalo město Hradec Králové. V kategorií obcí vybojovaly třetí příčku stránky obce Blešno. Ceny byly předány v rámci mezinárodní čtrnácté konference Internet ve státní správě a samosprávě v královéhradeckém Aldisu.

Městský webový portál www.hradeckralove.org přitom slavil před měsícem první rok ostrého provozu v novém grafickém a funkčním kabátě. Aktualizaci a údržbě webových stránek města se věnuje více než 25 proškolených editorů ze všech magistrátních odborů. Vybrané články jsou zveřejněny také v anglické verzi.
Kategorie hodnocených webových stránek municipalit byly rozděleny do dvou skupin. V první, ve které porota hodnotila města a jejich webové portály, se městem Hradec Králové umístila Jihlava a Vsetín. Druhou skupinou, neméně důležitou, byly obce, kde zvítězila obec Okříšky. Druhou obcí byly Libochovany a třetí skončilo nedaleké Blešno.
Hradec Králové zabodoval i v soutěžním klání Zlatého erbu s názvem Zvláštní cena ministra vnitra udělená ministrem Radkem Johnem za nejlepší bezbariérový přístup na webové stránky. I tuto cenu porota přiřkla Hradci Králové.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme