Hradec Králové - Vítkovice 1:2

24. kolo druhé fotbalové ligy přineslo odpověď na otázku, zda královéhradečtí fotbalisté potýkající se s existenčními problémy svého klubu podlehnou tlaku událostí nebo proti Vítkovicích předvedou opět dobrý výkon jako minulý týden v Pardubicích.
Utkání nezačalo pro domácí dobře. Hradec byl sice útočnější, ale v rozhodující fázi neškodný. Naopak Vítkovice už v deváté minutě skórovaly. Po nedůraznosti hradecké obrany se z pravé strany podařilo hostům odcentrovat a Mikulenka ve velkém vápně bez problémů umístil míč k tyči Podhajského branky - 0:1. Inkasovaná branka Votroky psychicky nesložila a nadále byli na hřišti aktivnější, vidět byl zejména Semerák, který mohl deset minut před koncem poločasu skórovat, jeho střela však v síti neskončila.
Do druhého poločasu hradečtí fotbalisté vstoupili opět aktivněji, ovšem dlouho bez výsledného efektu. Toho dosáhl až v 61. minutě střídající Karnay, když se nejlépe zorientoval ve skrumáži před vítkovickou brankou - 1:1. Po vyrovnání se obraz hry nezměnil. Hradec byl útočnější, ale nebyl nebezpečný, vítkovičtí občas podnikli protiútok, který také vážněji neohrozil hradeckou branku. Průběh hry směřoval k zasloužené remíze. V 82. minutě však křížnou přihrávkou přes polovinu hřiště dostal do běhu míč Rygel a z úhlu zaskočil jak diváky, tak brankáře Podhajského - 1:2. Východočeši po obdrženém gólu své síly zmobilizovali na maximum, ale Vítkovice i za cenu faulů a taktického střídání nepřipustili vyrovnání.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme