Hradec Králové - Třinec 0:0

V 8. kole druhé fotbalové ligy hostil Hradec Králové fotbalisty Třince. Votroci do utkání vstoupili bojovně a během první čtvrthodinky si vytvořili tři brankové příležitosti. Jenomže hostující brankář Lipčák byl vždy na místě. V průběhu první půle nasazení domácích postupně polevilo, ale ve druhém dějství se Hradec opřel do Třince naplno. Útočný fotbal často sklízel potlesk diváků, chybělo však jediné - branka. Hradecký střelec Dvořák byl pokryt třineckou obranou, střelecké pokusy Wozniaka, Černého či Fischera pak pokryl často se štěstím výborný brankář Lipčák. Hosté i přes silný a vytrvalý tlak Hradce ubránili remízu 0:0.

 

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku
22.9.2008 14:53
Diviš (neregistrovaný)
Pane Jukl!
Hradec každou sezonu mění trenéra někdy i 2x nakoupí 5-6 "posil" má velké plány a po pár kolech střed nyní možná i hra o sestup.To můžete hrát s vlastníma a když to bude trénovat Č Cellar tak budete určitě ještě výš!!
Beru ,že je to sport a vždy se nemusí dařit jenže Hradci se s tímto vedením nedaří již delší dobu.
Trenéry a hráče které jste nakoupil = vyhozené peníze..Co takhle zkusit vyměnit celé vedení.Uznávám Vás jako kvalitního hráče ,ale toto místo nezvládáte a měl by jste to nechat asi někomu jinému.
Zdar FC Hradec Králové.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme