Hradec Králové - Sparta B 1:0

Další úspěšné představení zakončené ziskem tří bodů a navíc bez inkasované branky mají za sebou fotbalisté Hradce Králové. Tentokrát si Malšovic odváží naprosto zaslouženou prohru B-tým pražské Sparty.

Hosté z Prahy působili od začátku zápasu zakřiknutě. Jejich hra dopředu neměla myšlenku, rozehrávka byla nepřesná, osobní souboje končily často faulem Sparťanů. Votroci si však i přes nevýraznou hru soupeře nedokázali dlouhou dobu vytvořit vážnější příležitost. Příčinou byla velmi často zbrklost a nepřesnost. První náznak slibného výkonu přišel v 15. minutě. Pilař se rychle prosmýkl kolem hostujících obránců, nacentroval, ale Černého rána byla zblokována na roh. Po půlhodině hry mířila Kasálkova rána z přímého kopu těsně vedle. Ale ve 39. minutě už mohli domácí jásat. Po levé straně se prokličkoval výborně hrající Poděbradský, jeho střílený centr našel nohu Dvořáka a míč skončil v síti - 1:0.
Ve druhém poločase byl na hřišti prakticky jeden tým. Kdo by čekal, že Sparta se bude snažit o vyrovnání, byl by překvapen. Letenští hráli zakřiknutě a domácí toho plně využili. Během první čtvrthodiny prakticky nepustili Spartu na svoji polovinu a měli místy až drtivý tlak. Jediné, co chybělo bylo zakončení. Ve 47. minutě pálil Poděbradský do břevna, Černý svoji šanci prováhal a Dvořáka vychytal dvakrát brankář Pávek. Hosté se osmělili až v závěrečné čtvrtině zápasu. První šanci Belaida však zlikvidoval Lindr, tu druhou zmařil dobrým obranným zákrokem Kasálek. V závěru už hosté rezignovali na snahu vyrovnat a domácí získali zaslouženě další tři body. V tabulce jich mají již 21 a patří jim druhá příčka.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme