Hradec Králové - Sokolov 0:2

V 10. kole druhé fotbalové ligy přivítali hradečtí fotbalisté ambiciózní celek Sokolova. V utkání na sebe narazilo na obou stranách několik hráčů, kteří oblékali ještě před nedávnem dres soupeře. Jak se v průběhu hry ukázalo, lépe přečeteného soupeře měli hosté. Hradečtí se proti kompaktní obraně Sokolova nedokázali prosadit a za celý zápas se dostali jen do tří vážnějších situací, což je bohužel při střelecké produktivitě Votroků v posledních zápasech nedostatečný počet. Sokolovský gólman Ilizi byl totiž pozorný a jedinou šanci Votroků v první půli v podání Dvořáka zlikvidoval. Ilizi pak podržel svůj tým i ve druhé půli, když vykryl jasnou šanci Kaufmana. Na druhé strabě hostům stačilo na skórování jen velmi málo. V 51. minutě Salák hlavou přizvedl přímý kop 0:1. O pět minut později bylo rozhodnuto. Po rohovém kopu neuhlídala hradecká obrana u tyče Hájovského a ten upravil na 0:2. Domácí celek se sice snažil o odpověď, ale do konce utkání si prakticky nevypracoval vážnější příležitost, z dálky pouze dvakrát nepřesnou střelou zahrozil Dvořák, několikrát vylekal Iliziho i tvrdě pálící Wozniak. V samotném závěru naopak utekli hráči Sokolova, ale Podhajský jejich šance zlikvidoval.

 

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku
6.10.2008 08:33
Diviš (neregistrovaný)
Už je to tady!Zase bída a asi úplný konec nadějím.Koho vyměnit hráče-to děláte každý rok a dost rasantně ,trenéry to každý půl roku,vedení ti se toho drží.Takže spokojte se stím co hrajete posilte Náchod ať se zachrání.Hrajte mládežnický chodbal a dospělý se svými a konečně tamdejte č Celera ,dělá trenéra dlouho a kde byl dělal to dobře.Rychlokvašky Caplár,Kotrba,Straka,Griga Malura co ho vhodlili po pár kolech z Nitry a Ti co se vystřidali za poslední roky v Hradci to je jen tahání peněz a výsledek žádný.Hlavně žádný monstrozní stadion,i když rekonstrukce Lízátek je potřeba ..Podívejte se na návštěvnost ligy včera na Jablonec 2.600 diváků tak pro koho stadion na 10.000?

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme