Hradec Králové - Slovácko 1:1

Ve 29. kole druhé fotbalové ligy zažil Hradec Králové dvě loučení. Domácí fotbalisté hráli tuto sezónu naposledy na svém trávníku a navíc se s kariérou loučil brankář Karel Podhajský. Nechybělo přitom mnoho a mohlo jít o loučení smutné. Hradec uhrál se Slováckem po nevýrazném výkonu jen remízu, vyrovnával přitom jen minutu před koncem.

První poločas patřil hostům z jihu Moravy. Slovácko dobře kombinovalo, naopak Votroci hráli ustrašeně a nepřesně. Nedůraznost hradecké obrany potrestal už v 10. minutě hostující Chmelíček, který si zaběhl za obranu a za přihlížení nevýrazného Karala skóroval - 0:1. Hosté i nadále měli režii hry ve svých rukou, domácí fotbalisté ožili až po půlhodině hry, ale Pilař svoji šanci nevyužil.
Ve druhém poločase hradečtí fotbalisté zrychlili tempo, ale jejich hra postrádala nápad a moment překvapení. Hosté v pohodě kontrolovali hru, vzruch do utkání přišel až v závěru zápasu. V 81. minutě se zhruba sedm stovek diváků již radovalo ze branky, kterou vstřelil po vzdušném souboji s hostujícím brankařem Filipkem Pilař, ale rozhodčí pro faul branku neuznal. Vyrovnání se tak domácí dočkali až v samotném závěru. V 89. minutě se Kalousek probil přes dva hráče soupeře, přesně zacentroval a Kaufman vyrovnal - 1:1. Během zbývajících okamžiků se už na hřišti nic významného nestalo.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme