Hradec Králové opět ožije lampiony

Tento víkend se uskuteční druhý ročník akce "Město plné lampionů". Jak uvedl Denis Doksanský z pořádající společnosti Sion group, loňský ročník se setkal s kladnou odezvou a organizátoři by tak rádi z akce vytvořili tradici.
"V loňském roce jsme poprvé v ulicích Hradce Králové pořádali Lampiónový průvod. Hned prvního ročníku se zúčastnilo mnohem více lidí, než jsme původně čekali, přišlo jich přes 1200. Rádi bychom, aby se stal každoroční součástí podzimního dění v našem městě. Zařadili jsme jej mezi naše pravidelné akce s názvem Město plné lampionů a věříme, že bude dalším střípkem k obohacení života našeho města a tradiční akcí, s níž hradečáci počítají," uvedl Doksanský.
Město plné lampionů se uskuteční tuto sobotu 20.11. 2004 od 16.45 na Velkém náměstí. Odtud povede lampiónový průvod do Malšovic k budově Sion, kde bude mezi 18.30 - 19.00 akce zakončena "menším" ohňostrojem. Během trasy na všechny návštěvníky čeká několik atrakcí jako Sultánův palác, Bajkonur a další.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme