Hradec Králové - Opava 0:0

Královéhradečtí fotbalisté přivítali v 17. kole druhé fotbalové ligy Opavu. Při jarní premiéře Votroci i přes ofenzivní sestavu na celek Opavy nestačili. Slezané spolehlivě bránili a domácí si tak za celý zápas vytvořili jen tři vážnější příležitosti. Ve 20. minutě viděl rozhodčí ve vápně faul na hradeckého Dvořáka, ale sám postižený penaltu napálil jen do brankáře Nováka a následná dorážka Rezka skončila na tyči. Další šance přišly až ve druhém poločasu. V 65. minutě se obránce Wozniak prohnal středem přes celé hřiště, ale jeho průnik zakončil na hranici pokutového území zákrok hostující obrany, který byl pousouzen jako dovolený. O pět minut později byl blízko ke skórování Dvořák, ale jeho hlavičku po centru Slámy zlikvidoval hostující Novák. Na druhé straně se už málem radovali hosté, když po rohovém kopu ze skrumáže Cigánek pálil do břevna. V závěru utkání opavští fotbalisté odolali mimo jiné i díky průběžnému taktickému zdržování bezzubému tlaku domácích a zaslouženě si odvážejí bod za remízu 0:0

 

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku
8.3.2009 20:02
Hradecan (neregistrovaný)
Hm,tak zas jen bod,i když kdyby se proměnila pentle,tak by to bylo veselejší.Tak snad příště.
12.3.2009 12:00
Diviš (neregistrovaný)
K výkonům fotbalistů A týmu SK HK je zbytečné se vyjadřovat je to stále stejná písnička a letos to vypadá ještě na hru o sestup.
Možná řešení které udělali Prdubice je asi nejlepší.
Také je možnost rekonstrukce stadionu na Škváře max 5000 diváků.Uvažovaná výstavba nového areálu jsou vyhozené peníze.proto,že Lízátka jsou pro fotbal naprosto nevhodná - zbourat a využít účelněji!!!
13.3.2009 19:25
Hradecan (neregistrovaný)
A jak by se dala účelněji využít Lízátka dle vás?

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme