Hradec Králové nestačil na Teplice

Ve 4. kole poháru ČMFS hostil Hradec Králové prvoligové Teplice. Hosté přijeli s nabitou sestavou, ve které nechyběli hráči s reprezentačními zkušenostmi. Přesto první půlhodinu byl jasně lepší domácí celek, který ovšem svoji převahu nedokázal převést ani na vážnější gólové šance.

Postupně však žlutomodří hosté srovnávali krok a od druhého poločasu byli jasně lepší. A narozdíl od Hradce dokázali svůj tlak přetavit v branku. Po nedorozumění hradeckých hráčů při zakládání útoku se dostal k odraženému míči Vachoušek, v brejku přesprintoval půl hřiště, nahrál volnému Stožickému a ten skóroval - 0:1. Tato branka se ukázala jako rozhodující. Hosté sice měli ještě dvě šance, ale Sabou ani Klein hlavičkovali jen do náruče brankaře Lindra. Na straně druhé byl závěrečný tlak domácích jen platonický. V 92. minutě sice Černý pálil nebezpečně z velkého vápna, ale teplický Belic byl pozorný. Hradec Králové prohrál s Teplicemi 0:1 a jeho putování za pohárem ČMFS končí.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku
30.10.2008 10:59
MIREK (neregistrovaný)
Hradecký fotbal, tomu se rozhodně nedá říkat jinak než tragedie, kterému rozhodně nepomůže ani žádný nový stadion, pokud se ho někdy dočkáme.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme