Hradec Králové - HFK Olomouc 2:0

Ve 23. kole druhé fotbalové ligy přivítal Hradec Králové druhý tým tabulky HFK Olomouc. Domácí za pěkného počasí předváděli zejména v prvním poločase pohlednou hru a Hanáky zaslouženě přehráli.
Votroci jako tradičně měli dobrý vstup do utkání a během prvních deseti minut si vypracovali dvě jasné příležitosti, ale Munster ani Dvořák proti hostujícímu brankaři Doležalovi neuspěli. Ve 22. minutě už byl gólman hostí překonán, ale kvůli ofsajdu Dvořáka branka neplatila. O dvě minuty později se však už skóre změnilo. Po rychlé narážečce na půlce hřiště se k míči dostal hradecký Černý a po rychlém brejku přehodil vyběhnutého Doležala - 1:0. I po vstřelené brance byli domácí aktivnější, ale Šmardova i Doležalůva střela nemířily mezi tyče.
Do druhého poločasu hosté vstoupili útočně a během tří minut nepustili Hradec na svoji polovinu. Avšak hned první útok domácích zhatil jejich ambice. Dvořák po dlouhém sólu před hostující bránou sice nepochopitelně zazmatkoval, ale nakonec byl faulován a nařízenou penaltu s přehledem proměnil Munster - 2:0. Dvougólové vedení dalo zbytku utkání jasný ráz. Hosté sice tlačili hru před hradeckou bránu, ale obrana jejich útočné snahy včas likvidovala. Naopak Hradec podnikal nebezpečné protiútoky. Při jednom z nich propasíroval míč pět minut před koncem do sítě HFK Dvořák,  pro jeho faul ovšem nebyla branka uznána. Utkání tak skončilo zaslouženou výhrou Hradce Králové 2:0.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Doporučujeme
Nahoru