Hradec Králové - Dukla Praha 1:1

Druholigoví fotbalisté Hradce Králové hostili v rámci 6. kola celek Dukly Prahy. Domácím se v posledních zápasech střelecky dařilo, hosté na druhé straně měli kádr nabitý řadou hráčů se zkušenostmi z nejvyšší soutěže. V prvním poločase se hrál poměrně rychlý fotbal a nechyběly ani šance. Za Hradec mohl skórovat Svoboda a Kaufman, za Duklu hrozil Luděk Zelenka. Branka padla až v závěru poločasu, když se ve 42. minutě po rohovém kopu ze skrumáže trefil Dvořák. Ve druhém poločase byli aktivnější hosté, při snaze vyrovnat však nechávali často otevřená zadní vrátka. Hradečtí útočníci však nedokázali své šance zužitkovat. Místy nudná druhá půle tak doznala oživení až v samotném závěru. V 85. minutě mohl skórovat domácí Černý, ale nedal, hosté z protiútoku vybojovali roh a po jeho rozehrání Zelenka hlavičkou upravil na konečných 1:1.

 

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku
8.9.2008 07:08
Diviš (neregistrovaný)
Je to každý rok stejné.Před zahájením velké plány,zbytečné nákupy a sliby po pár kolech není o co hrát,když opomenu že by se taky mohlo hrát o sestup.
Asi by bylo nejlepší hrát se svými na co máme a nebo to udělat jako Pardubice.
Hlavně nevyhazovat peníze na mega stadion.Fotbal je totiž celostátně na ústupu a neláká a to ani na Spartě a Slavii.
12.9.2008 21:48
Diviš (neregistrovaný)
Po zápase v Mostě není opravdu již o co hrát leda tak o tu záchranu!

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme