Hradec hrál s Olomoucí 2:2

Rychlý start do zápasu měli hradečtí hokejisté v osmém domácím kole s Olomoucí, v 31. vteřině utkání už vedli po gólech Fořta a Valka 2:0. Hosté to však nepoložilo, udeřili hned na začátku prostřední části hry Smejkalem a v jejím závěru vyrovnali z hole Milana Ministra na 2:2. Dramatické rozuzlení tak slibovala třetí třetina. V ní se ale ani jednomu týmu rozhodující branku vstřelit nepodařilo a to ani v nastaveném pětiminutovém prodloužení, zápas tedy skončil nerozhodně 2:2.

Branky a asistence: 1. Fořt (Přeučil), 1. Valko (Suchý Petr) - 21. Smejkal, 36. Ministr (Smejkal, Světlík). Vyloučení: 4:6. Využití: 0:0. Oslabení: 0:0. Střely: 41:21. Rozhodčí: Vampola - Prchal R., Prchal T. Diváků: 1047.

Sestavy:
Hr.Králové: Koutský (Dušek) - Kolafa, Blanár, Suchý Petr, Mocek, Černý, Hendrich, Kolář, Šeda - Fořt, Roubík, Přeučil - Valko, Koudelka, Červenka - Cetkovský, Domin, Suchý Pavel - Vondráček, Volráb, Diviš.
Olomouc: Tihlář (Adamec) - Kříž, Šafařík, Protivný, Světlík, Vlček, Bartoň, Faltýnek, Paška - Smejkal, Ministr, Bouz - Metlička, Najdek, Slaninák - Šimo, Karný, Hradecký - Žajgla, Kreuzmann, Malkus.

Ohlasy trenérů
Ladislav Kolda (hlavní trenér Hradce Králové)
Mrzí nás, že jsme nedokázali výhru z Chomutova potvrdit na domácím ledě. Zápas jsme výborně rozehráli, pak jsme ale přestali hrát v domnění, že to asi půjde samo. Olomouc se dostala do hry, potom jsme to chtěli zvednou, ale to už na naších holích byla zase nervozita a už jsme si nedali ani pořádnou nahrávku, nakonec je remíza spravedlivá, i když jsme šli do zápasu s cílem zvítězit, bohužel.

Aleš Tomášek (hlavní trenér Olomouce)
Špatně jsme začali, kluky jsem varoval, že domácí určitě budou mít nástup do utkání. Bohužel ani ne ve čtyřicáté vteřině jsme prohrávali dva nula. Potom jsme se nějakým způsobem vyhecovali, dali do kupy, začali jsme více bruslit, vyrovnali jsme to a nakonec ještě mohli v prodloužení vyhrát při naší přesilové hře.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme