Hradec díky třetí třetině porazil H. Brod 4:2

Poslední utkání v kalendářním roce 2007 hradečtí hokejisté zvládli a prodloužili tak sérii úspěšných zápasů na dvacet. Cesta za vítězstvím proti Havlíčkovu Brodu byla ale hodně trnitá. Rebelové na východě Čech po dvou třetinách vedli 2:1. Hned z kraje závěrečného dějství navíc zatlačili domácí hráče do obranné ulity a jen díky výtečnému brankáři Koutskému hradečtí nápor přečkali. Prakticky jako blesk z čistého nebe přišlo vyrovnání Haluzy a když v 54. minutě prostřelil Nerudu podruhé v utkání Pavel Suchý, domácí začali dominovat. I přes prohru se ale Havlíčkův Brod prezentoval velmi obětavým výkonem a jen málo mu chybělo překvapení v podobě exportu tří bodů.

Branky a nahrávky: 10. Suchý (Haluza), 45. Haluza (Domin), 53. Suchý (Haluza, Domin), 60. Koudelka (Sakrajda, Kadlec) - 25. Jelínek P. (Procházka, Hodek), 34. Hodek. Rozhodčí: Kubeš - Kis, Padevět. Vyloučení: 5:6. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 1796. Střely na branku: 22:37.

Hr.Králové: Koutský (Dušek) - Táborský, Protivný, Pavlů, Lesák, Pazdera, Karlíček - Fořt, Roubík, Kadlec - Sakrajda, Koudelka, Šeda - Haluza, Domin, Suchý - Kolář, Hruška.

Havl.Brod: Neruda (Suchan) - Borůvka, Jelínek A., Procházka, Soldán, Šulc, Vyhlídal, Čermák, Dušátko, Endál, Hodek, Jelínek, Kubeš, Němec, Ondráček, Stromko, Štros, Třetina, Varga, (Kreuzer, Malát).

Více na www.hchk.cz

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme