Hradec dělily ve Vrchlabí 4 vteřiny od vítězství

Parádní hokejová kulisa ozdobila derby mezi Vrchlabím a Hradcem Králové. K ní přispěla i zhruba dvoustovka hostujících příznivců, kteří po celé utkání hlasitě povzbuzovali své hráče. Dlouho to vypadalo, že jim hradečtí hokejisté udělají radost a odvezou si z Elektromont arény tři body. Po brankách Koudelky a Roubíka vedli 2:0, jenže gól Plodka vývoj zápasu zdramatizoval. Jeho vyvrcholení přišlo v poslední minutě, kdy nejprve Haluza minul při power-play prázdnou branku a následně 4 vteřiny před koncem základní hrací doby vyrovnal Rýgl. O vítězi musely rozhodnout až samostatné nájezdy. Uspělo v nich Vrchlabí a vyhrálo celkově 3:2.

Branky a nahrávky: 27. Koudelka (Šeda), 42. Roubík (Karlíček, Fořt) - 51. Plodek (Kríž), 60. Rýgl (Vála), rozh. sam. nájezd Tvrdek. Rozhodčí: Svoboda - Špringl, Jelínek. Vyloučení: 7:7. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 1970. Střely na branku: 35:31.

Vrchlabí: Falta (Ševčík) - Rýgl, Vála, Matějíček, Chaloupka, Vyskočil, Hrach, Nakládal O., Bendík - Tvrdek, Pajič, Brynecký, Kříž, Horčička, Plodek, Přeučil, Hruška, Gengel, Jech, Bárta, Nevyhoštěný

Hr.Králové: Koutský (Dušek), Toužimský, Lesák, Táborský, Hendrich, Pazdera, Karlíček, Kolář, Klement - Haluza, Domin, Kadlec - Sakrajda, Koudelka, Šeda - Fořt, Roubík, Volráb - Klejna, Šimoníček, Suchý

Více na www.hchk.cz

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme