Hradec deklasoval Beroun 9:0 a vévodí tabulce

V polovině zápasu bylo v Hradci Králové téměř jasno, kdo by mohl v 11. kole 1. hokejové ligy získat na východě Čech všechny body. Domácí v té době zvyšovali na 5:0 a utkání diktovali své tempo. V závěrečném dějství dalšími brankami definitivně potvrdili svůj výkon z předešlých čtyřiceti minut a důrazně tak dali zapomenout na dvě předešlé zaváhání při vysokém vedení, které je naposledy v Havlíčkově Brodě stálo bod. Hvězdou zápasu byl domácí útočník Petr Domin, ten vstřelil 1 branku a na 3 přihrál.

Branky a asistence: 9. Fišer (Roubík), 15. Hendrich (Koudelka), 23. Koudelka (Domin), 31. Šebek (Domin, Koudelka), 35. Roubík (Mocek, Fišer), 46. Fořt (Roubík), 47. Volráb (Domin), 49. Domin (Volráb, Šebek), 56. Haluza (Burian). Vyloučení: 6:9. Využití: 1:0. Oslabení: 0:0. Střely: 42:27 Rozhodčí: Jebavý - Prchal R., Prchal T. Diváků: 1761.

podrobný komentáře najdete na www.hchk.cz

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme