Hradec chce zakázat erotické časopisy ve výlohách trafik

Hradec Králové chce zakázat erotické časopisy ve výlohách trafik. Proti volně přístupné erotice se bouří i část veřejnosti. O regulaci pornografie v novinových stáncích požádalo radu města občanské sdružení Galacie. Uvádí to dnešní vydání Hradeckých novin.
Magistrát se rozhodl, že zřejmě vypracuje novou vyhlášku, která by vystavování erotických časopisů zakázala. Na její dodržování by měli dbát strážníci městské policie a případné přestupky budou tvrdě trestat. Trafikanti se ale brání a tvrdí, že se tyto časopisy celkem dobře prodávají. Radní ale nechtějí jejich prodej zakázat úplně, ale chystají taková opatření, aby je prodejci nenabízeli v první linii. Podle města totiž podobné tiskoviny ohrožují mravní výchovu mládeže.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku
14.3.2006 13:34
acho jo (neregistrovaný)
Bože, co je tohle zase za krávovinu. Internet je plnej porna a oni tady budou zakazovat nějaký časopisy. Příští bod programu by být vámi mohlo být zakázání rozumně neodůvodněných vycházek po desáté hodině večerní mimo domov.
14.3.2006 18:55
přednosta stanice (neregistrovaný)
re
Je to vec estetiky. Zadnemu poradnemu chlapiskovi nevadi hola baba, ale taky nemusi mit roztazku na kazdem PNS. Je to vec vkusu. Ja jsem pro regulaci.
Zdarec, skvarec.
14.3.2006 18:13
fizzy (neregistrovaný)
Možná se budeš divit, ale v Moskvě už takovou vyhlášku prý mají nebo se jí alespoň chystají proasadit. Měla by ještě obsahovat zákaz líbání na veřejnosti, jízdy na koni, hlasitého pouštění televize nebo tvrdě pokutovat hádání se s revizorem :)
ad Koktejl 05/05

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme