Hradec bude mít netradiční obchod pro motoristy

Hradec Králové bude mít jako druhé město v Česku obchod motoristy. Rozsahem a charakterem nabízených služeb jde o novinku. Podobný obchod mohou motoristé navštívit pouze v Praze. Dvoupodlažní prodejna vyroste na dosud nevyužitém pozemku poblíž křižovatky u obchodního centra Futurum na Brněnské třídě. Uvádí to v dnešním vydání pro Královéhradecký kraj MF DNES.
Kromě autodoplňků bude v objektu i několik servisních boxů, kde řidičům odborníci provedou takzvaný lehký servis. To znamená například výměnu kapalin či pneumatik. Místo, kde prodejna vzniká, bylo dosud zanedbané a před pozemkem končila cyklostezka. Součástí stavby má být její prodloužení až ke křižovatce u Carrefouru.
Investorem je německá firma. Dokončení stavby plánuje společnost na polovinu letních prázdnin, prodejnu by měl provozovatel otevřít v září letošního roku.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku
25.4.2006 12:35
militantni vegetarian (neregistrovaný)
díky
Děkujeme za další panelové monstrum mezi ostatními panelovými monstry. To bude hezke zatiší...kdo by chtěl na sídlišti pro 30 tisíc lidí stromy nebo trávník? A hlavne: podpora motoristum!!!
25.4.2006 14:12
Metař (neregistrovaný)
RE: díky
Mohl sis ten pozemek koupit, naset tam trávu a pak se jít pást. Myslím, že se ta stavba tam docela hodí a ještě to přilehlým panelákům odhluční Brněnskou třídu.
25.4.2006 22:14
venca (neregistrovaný)
RE: díky
ach jo
28.4.2006 11:00
Eraser (neregistrovaný)
RE: díky
Myslím,že trávníky a stromy nejsou věci,kterých se hradeckým sídlištím nedostává.A na Moravském předměstí už vůbec ne.Vždyť máte trávu a nějaké stromy a keře na každém kroku.A ta zarostlá plocha s naházenými odpadky bylo vskutku hezké zatiší...
1.5.2006 11:24
kulivočko (neregistrovaný)
RE: díky
souhlas
1.5.2006 11:23
kulivočko (neregistrovaný)
RE: díky
ty nejsi jen militantní vegetarián, ty jsi militantní celej!Počkej až to dostavěj, jestli vůbec poznáš, že konstrukce je z betonových pilířů. Panel jsem tam neviděl ani jeden a jezdím okolo denně. Jo vlastně panely byly pod tou původní stavbou která tam v dezolátním stavu stála leta.Lepší že tam bude stát něco novýho a ne zrovna dřevostavba jako jsou superhyper.Stačí se podívat jak stavěli Lidla vedle Petrofu, vůbec se nedivím, že jim to někde v republice padá.
25.4.2006 15:26
Pepa (neregistrovaný)
Slyšel jsem, že podmínkou povolení má být velké parkoviště, které bude v noci sloužit veřejnosti. Pokud ano, je to dobře, protože parkovacích míst je tam žalostně málo. Škoda jen, že podmínkou nebylo ještě udržování přilehlé zeleně (směrem do centra). Ten zarostlý parčík vedle je v hrozném stavu.
27.4.2006 18:49
Xaver (neregistrovaný)
pepa
Ten zarostlý parčík není parčíkem, ale plocha zarostlá křovím a stromy z náletu. Zkus si ten pozemek pronajmout nebo koupit a parčík tam udělat.
3.5.2006 09:35
Pepa (neregistrovaný)
RE: pepa
Ale já k tomu nemám peníze. Kdybych je měl, nebyl by to problém a klidně bych to udělal. Problémem je právě to, že pokud to patří městu a hned vedle někdo něco staví, díval bych se dopředu a dával to jako podmínku. V této oblasti je i několik dětských hřišť, které taky nikdo neudržuje. Pouze na ně město dalo cedulky, že je to veřejné hřiště a obšas ostříhají keře. A pouze se tam válí naváté odpadky a na pískoviště chodí lidé z paneláků venčit své miláčky. Proto bych třeba parčík ze zákazem vstupu pro psy uvítal.
1.5.2006 11:20
kulivočko (neregistrovaný)
zarostlý parčík
záleží čí je ten pozemek-zarostlý parčík. Divil bych kdyby byl města.Protože k údržbě městských pozemků se zelení, nemám žádné podstatné připomínky. myslím, že v Hradci se o zeleň město stará dobře.Zkuste se podívat do jiných měst(Havířov,Plzeň ...)
1.5.2006 11:17
karel (neregistrovaný)
stavba u káru
jestli si pamatujete co tam ještě vloni stálo, tak cokoliv bude lepší. stála tam kovová skladová konstrukce s prosklenými tabulemi(téměř všechny rozbité), zarostlá křovím. COKOLI je lepší než to co tam bylo. a jestli ještě přibude pár parkovacích míst-jen dobře.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme