Hradec aplaudoval světoznámým hudebníkům

Koncert v PETROF Gallery
Koncert v PETROF Gallery | autor: petrofgallery.cz

Návštěvníci nového kulturního centra PETROF Gallery měli v úterý jedinečnou příležitost poslechnout si Pavel Haas Quartet, hudební těleso světového formátu. Společně s ním vystoupil významný český pianista Ivo Kahánek.

 „Dnes večer předvedli naši hosté skutečnou hudební extraligu. Jsme hrdí na to, že jsme do Hradce dostali takové hvězdy. Vyhráli řadu světových soutěží včetně Pražského jara a v České republice vystupují zcela výjimečně. Koncertní řada Antonína Petrofa 2018 nemohla být zahájena lépe.“, shrnula Zuzana Ceralová Petrofová, prezidentka společnosti PETROF.

V PETROF Gallery se budou dít věci i nadále. Těšit se můžete na Jana Martiníka, sólistu Státní opery Berlín, který vystoupí s Královéhradeckým dětským souborem Jitro v úterý, 3.4.2018.

O dva týdny později, 17.4.2018, je plánován hudebně-literární pořad herečky Hany Maciuchové a pianisty Iva Kahánka.

Do Petrofu zavítá také houslová legenda Václav Hudeček společně s Janem Mráčkem, vítězem mezinárodní Kreislerovy soutěže ve Vídni a komorním souborem Barocco sempre giovane.

Vstupenky jsou k dispozici v síti Ticketstream, na www.petrofgallery.cz nebo přímo v PETROF Gallery na recepci nového showroomu s piany.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme