Hokejový a fotbalový klub se navzájem podpoří

Zvýhodněné vstupné nabízejí fanouškům na zápasy svých mužstev kluby hradeckých fotbalistů a hokejistů. Pokud si divák na domácím fotbalovém utkání FC Hradec Králové zakoupí vstupenku na hokejový zápas HC Hradec Králové, získá slevu. Podobně tomu je i naopak.
"Chtěli bychom si vzájemně pomáhat, zvát své fanoušky na nejbližší zápasy a informovat o novinkách v klubech," popsal cíle spolupráce hradeckých fotbalistů a hokejistů generální ředitel klubu FC Hradec Králové Richard Jukl. Mělo by se tak dít prostřednictvím hlasatelů o přestávkách, před a po utkáních a formou informací na internetových stránkách klubů. "Vzhledem k tomu, že v obou klubech má významné majetkové účasti město, je tato spolupráce celkem logická," vysvětlil Jukl.
Část fanoušků mužstev navštěvuje jak fotbalová utkání v Malšovicích, tak zároveň podporuje hradecké hokejisty. "Vstupné na fotbalový zápas FC Hradec Králové stojí třicet korun, na zimním stadionu v Hradci Králové jej fanoušek během utkání HC Hradce Králové zakoupí o pět korun levněji. My budeme prodávat vstupenky na hokejové zápasy se slevou deset korun," dodal ke zvýhodněným vstupenkám Jukl.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku
13.9.2005 09:45
okrotice bílá (neregistrovaný)
o 5 a 10 korun, tomu rikam napad. a pak ze se v HK nic nedeje

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme