Štítky: | Hokej | extraliga | play-off |

Hokejové čtvrtfinále play-off pokračuje v Hradci již v pátek

Na královehradeckém zimním stadionu byly o uplynulém víkendu odehrány dva zápasy hokejového čtvrtfinále play-off mezi domácím týmem Mountfield HK a hosty ze Zlína a oba soupeři si připsali po jednom vítězství. Stav série hrané na čtyři vítězná utkání mezi zlínskými Berany a hradeckým klubem je po čtyřech odehraných zápasech nerozhodný 2:2. Příští zápas bude hostit dnes Zlín a hradečtí hokejisté získali jistotu dalšího domácího utkání, které sehrají v pátek 28. března od 18:00 hodin. Vstupenky jsou již v předprodeji.

Předprodej vstupenek na šestý duel

Vstupenky na páteční duel jsou v předprodeji již od pondělí a je možné je zakoupit na pokladnách zimního stadionu. Majitelé permanentek mají svá místa blokována do středečního poledne. Pokud svého předkupního práva nevyužijí, budou po této lhůtě uvolněna pro další zájemce. 

On-line předprodej je od pondělí do středeční dvanácté hodiny vyhrazen pouze pro majitele permanentek a teprve poté bude zpřístupněn pro ostatní zájemce. 

Den Datum otevírací doba pokladny ZS on-line předprodej
pondělí 24.3. 13:00 – 17:00 (pokladna ZS) pouze pro permanentkáře
úterý 25.3. 13:00 – 17:00 (pokladna ZS) pouze pro permanentkáře
středa 26.3. 9:00 – 12:00 a 13:00 – 17:00 pro permanentkáře do 12 hod, od 12 otevřeno
0čtvrtek 27.3. 13:00 – 17:00 (pokladna ZS) otevřeno
pátek 28.3. 9:00 – 12:00 a 13:00 – 17:00 otevřeno

Nižší ceny vstupenek

První dva domácí  čtvrtfinalové duely nedokázaly ani zdaleka vyprodat hradecký stadion. Cestu do hlediště si na každý zápas našlo cestu necelých pět tisíc diváků, téměř o tři tisíce méně než je jeho kapacita. Vedení klubu zareagovalo okamžitě snížením ceny vstupného. Na staní nyní koupíte lístek již za 130 Kč a nejlepší místa stojí 310 Kč.

Šesté utkání čtvrtfinále play-off  Cena
Sezení A 310 Kč
Sezení B 240 Kč
Stání 130Kč

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)

Přečtěte si také

ZVEME: Víkend nabídne několik vernisáží, koncert či noční Bílou věž

Na tento víkend se v Hradci Králové sešly hned čtyři vernisáže, začínají výstavy fotografií, obrazů i studentských prací. Bude se hrát hokej, koncertovat, vystoupat můžete na noční Bílou věž nebo si prohlédnout vodní elektrárnu Hučák.
Čtěte více

ZVEME: Na fotbal, hokej, bleší trh nebo za elektřinou na Hučák

Závěr jarních prázdnin v Hradci Králové mohou děti strávit v Technologickém centru nebo na Velké kostičkové výstavě, kde na ně čeká velké množství kostiček LEGA. V IC Hučák se mohou dozvědět vše o elektřině. O víkendu se bude hrát fotbal, hokej v historických dresech a na…
Čtěte více

ZVEME: Velká kostičková výstava zaujme dospělé i děti

Na víkend navážou týdenní jarní prázdniny. Co můžete s dětmi v Hradci Králové podniknout? V sobotu jim v Adalbertinu divadlo PUK zahraje loutkové pohádky, v neděli se mohou stát malými muzejníky. Po celý týden se koná velká výstava stovek stavebnic a tisíců figurek LEGO. Dospělí…
Čtěte více
Mohlo by se hodit
Doporučujeme