Hokejistům se nedaří, prohráli s Vrchlabím

Hokejisté Hradce Králové pokračují ve špatném vstupu do začátku sezóny. Ve druhém letošním domácím zápase prohráli s Vrchlabím 1:3. Lepší vstup do zápasu si přitom domácí nemohli ani představit. Hned z první šance je poslal do vedení kapitán Roubík. Jenže to bylo až do konce utkání vše. Dušek v domácí brance nejprve vychytal v jasné gólovce Ploka, ale v polovině zápasu už inkasoval vyrovnávací branku z hole Horčičky. Chytře a dobře hrající hosté poslal navíc do vedení ve 37. minutě Tvrdek a když stejný hráč zvýšil tři minuty před koncem řádné hrací doby na 1:3, bylo všem jasné, že hradečtí vyjdou naprázdno i ve třetím ligovém kole.

Branky a nahrávky: 1. Roubík (Starý) - 31. Horčička (Plodek), 37. Tvrdek (Pajič), 57. Tvrdek. Rozhodčí: Würtherle - Bejček, Kabourek. Vyloučení: 4:7. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 2065. Střely na branku: 39:25.

Hr.Králové: Dušek (Koutský) - Toužimský, Kolář, Karlíček, Hendrich, Lesák, Klement, (Pazdera, Spudil) - Starý, Roubík, Kadlec - Šeda, Koudelka, Vondráček - Haluza, Domin, Suchý – (Sakrajda, Volráb, Šimoníček).

Vrchlabí: Falta (Ševčík) - Vála, Matějíček, Nakládal J., Chaloupka, Rýgl, Hrach, Vyskočil, Bendík - Tvrdek, Pajič, Brynecký - Kříž, Horčička, Plodek - Gengel, Přeučil, Jech - Valko, Rapač, Nakládal O.

Více na www.hchk.cz

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme