Hokejisté zdolali po boji Jindřichův Hradec

Poslední tým, se kterým se ještě hradečtí hokejisté v letošní sezóně nepotkali byl Jindřichův Hradec. Ten dorazil na východ Čech s čerstvou novou posilou v brance a to Petrem Ježem, který po dvě třetiny dělal domácím útočníkům veliké starosti, když ani jednou neinkasoval a držel tak bezbrankový stav 0:0. Překonat výborného gólmana hostů se podařilo až ve 42. minutě Martinu Kašíkovi, ale když Energetici neproměnili v polovině závěrečné části hry trestné střílení, vyrovnal prakticky hned z další akce na ledě jindřichohradecký Vomela. Hradec Králové naštěstí o necelou minutu později znovu vedl zásluhou Martina Koudelky a výhru domácích pečetil při power-play Jaroslav Roubík.

Ohlasy trenérů
Ladislav Kolda (hlavní trenér Hradce Králové)
Očekával jsem, že dnešní utkání bude mít trošku jiný průběh, bude hokejovější hlavně z naší strany. Bohužel, i přesto, že jsme se na zápas s Jindřichovým Hradcem snažili soustředit už od pondělka, hra se nám nedařila, byli jsme zbytečně nervózní, ustrašení. Určitě jsme ale rádi, že jsme utkání, které nebylo určitě pro oko diváka lahůdkou dokázali vyhrát, což je hodně důležité. I tyto zápasy se hrají.

Jindřichův Hradec se k utkání odmítl vyjádřit.

Branky a asistence: 42. Kašík (Vondráček, Koudelka), 54. Koudelka (Kašík, Vondráček), 60. Roubík (Blanár) - 53. Vomela. Vyloučení: 7:9. Využití: 0:0. Oslabení: 0:0. Střely: 38:29. Rozhodčí: Chlaň - Kis, Špringl. Diváků: 568.

Hr.Králové: Dušek (Koutský) - Černý, Blanár, Suchý Petr, Kolafa, Mocek, Hendrich, (Šeda, Kolář) - Fořt, Roubík, Přeučil - Valko, Koudelka, Vondráček - Kašík, Domin, Suchý Pavel - Potůček, Volráb, Diviš.

Jindřichův Hradec: Jež (Kučera) - Mosnár, Kolda, Domin, Neckář, Vašíček, Vomela - Mertl, Duba , Škoda - Kocar, Cmunt, Mrkvička - Ulman, Bílek, Fiala - Mucha, Schejbal.

více na www.hchk.cz

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme