Hokejisté vyhráli v Ostravě po nájezdech 3:2

Hradečtí vstoupili do zápasu výborně, když hned ve druhé minutě otevřel skóre Koudelka. Domácí Sareza ještě do přestávky srovnala, a tak skončila první třetina nerozhodně. Ve druhém dějství strhl vedení na hradeckou stranu Hendrich. O jednogólový náskok přišli Východočeši dvě minuty před závěrečnou sirénou. To domácí Červenka využil přesilovku a vyrovnal na 2:2. Když o výsledku nerozhodlo ani prodloužení, přišly na řadu samostatné nájezdy. V nich hradečtí hokejisté konečně prolomili neúspěšnost a díky brance Roubíka si připisují bonusový bod. Velkou zásluhu na úspěchu Hradce má brankář Vladislav Koutský, jenž zlikvidoval spoustu šancí soupeře.

Branky a nahrávky: 12. Najdek (Řípa), 58. Červenka (Rimmel, Holík) - 2. Koudelka (Vondráček, Pavlů), 40. Hendrich (Koudelka), 65. Roubík (SN). Rozhodčí: Kočí - Barteček, Koliba. Vyloučení: 7:10, navíc Sakrajda (HKR) 10 min OT. Využití: 1:0. Diváci: 580. Střely na branku: 42:36.

Ostrava: Štěpánek - Ovšák, Vnenk, Rimmel, Palík, Tesařík, Holík, Sikora, Vajda D. - Šebesta, Boháč, Hubáček, Gelačák, Najdek, Řípa, Pavelek, Sochorek, Svačina, Červenka, Novák, Glas.

Hr.Králové: Koutský - Táborský, Lesák, Pavlů, Heindrich, Pazdera, Karlíček, Prostředník, Fořt, Roubík, Kadlec, Sakrajda, Koudelka, Vondráček, Haluza, Domin, Suchý, Šeda.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme