Hokejisté udrželi v přímém souboji s Ml. Boleslaví 2. místo

Přímou bitvu o druhé místo v 1. hokejové lize odstartovali lépe hosté z Mladé Boleslavi, kteří šli díky Sedlákovi do vedení. Hradec Králové ale do konce první třetiny průběh utkání otočil po gólech Haluzy a kapitána Roubíka. Ve druhé třetině se hra přelévala ze strany na stranu, branka nakonec padla ale pouze do mladoboleslavské branky. Postaral se o ní krásným zakončením Roman Vondráček, který tak využil druhou přesilovou hru svého týmu. Závěrečná dvacetiminutovka přinesla snahu hostů o snížení, ale ti pokaždé narazili na výborného Hyláka.

Branky a nahrávky: 18. Haluza (Šeda, Volráb), 20. Roubík (Toužimský, Mocek), 37. Vondráček (Koudelka, Fink) - 11. Sedlák (Král). Rozhodčí: Smeták - Křivský, Čížek. Vyloučení: 11:17, navíc Sedlák (MBL) 10 OT. Využití: 2:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 2652. Střely na branku: 40:35.

Hr.Králové: Hylák - Toužimský, Mocek, Hendrich, Flamík, Prošek, Pazdera, Koma, Lesák - Fořt, Roubík, Cetkovský - Fink, Koudelka, Vondráček - Sakrajda, Šinágl, Šebek - Haluza, Volráb, Šeda.

Ml.Boleslav: Altrichter (Šindelář) - Ťupa, Rýgl, Jindra, Kolda, Bauer, Drábek, Nedoma, Majeský - Paroulek, Král, Sedlák - Rozsíval, Sýkora, Eiselt - Kadlec, Piecha, Gajovský - Gombár, Zdráhal, Nouza.

více na www.hchk.cz

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme