Štítky: | Sport | Hokej | Královští lvi |

Hokejisté se v Písku doslova předvedli osmi brankami

Ilustrační foto | Zdroj: Hokejový klub HK, S. Souček
Ilustrační foto | Zdroj: Hokejový klub HK, S. Souček

Čtvrteční zápas v Písku, který hradeckému hokojovému týmu doslova vyrazil dech, skončil výsledkem 7:8 pro hradecké!

Hradec za nepříznivého stavu 3:1 dokázal poměrně rychle vyrovnat a během dalších okamžiků se dostal do vedení v poměru 6:4.

Bezpečný dvoubrankový náskok Královští lvi ovšem stihli ještě do konce utkání prohospodařit a za stavu 7:6 pro domácí to vypadalo, že hosté pod vedení nového trenéra Kučery pojedou se sklopenými hlavami domů.

Jenže přišel nevídaný obrat.

Dvě minuty před koncem třetí třetiny vyrovnal Vít Budínský a tříbodové vítězství pro Hradec zařídil v čase 58:50 David Roupec.

"Myslím, že průběh utkání jsme si sami zdramatizovali hloupými, a hlavně zbytečnými fauly. Doufám, že se to nebude v dalších zápasech opakovat a patřičně se toho vyvarujeme. Tentokrát to tak tak vyšlo, ale příště by nás za častou hru ve čtyřech mohl soupeř vytrestat," komentoval utkání nový trenér týmu Královští lvi Hradec Králové Jiří Kučera.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)

Přečtěte si také

ZVEME: Víkend nabídne několik vernisáží, koncert či noční Bílou věž

Na tento víkend se v Hradci Králové sešly hned čtyři vernisáže, začínají výstavy fotografií, obrazů i studentských prací. Bude se hrát hokej, koncertovat, vystoupat můžete na noční Bílou věž nebo si prohlédnout vodní elektrárnu Hučák.
Čtěte více

ZVEME: Na fotbal, hokej, bleší trh nebo za elektřinou na Hučák

Závěr jarních prázdnin v Hradci Králové mohou děti strávit v Technologickém centru nebo na Velké kostičkové výstavě, kde na ně čeká velké množství kostiček LEGA. V IC Hučák se mohou dozvědět vše o elektřině. O víkendu se bude hrát fotbal, hokej v historických dresech a na…
Čtěte více

ZVEME: Velká kostičková výstava zaujme dospělé i děti

Na víkend navážou týdenní jarní prázdniny. Co můžete s dětmi v Hradci Králové podniknout? V sobotu jim v Adalbertinu divadlo PUK zahraje loutkové pohádky, v neděli se mohou stát malými muzejníky. Po celý týden se koná velká výstava stovek stavebnic a tisíců figurek LEGO. Dospělí…
Čtěte více
Mohlo by se hodit
Doporučujeme