Hokejisté prohráli v Prostějově 6:3

V Prostějově hradeckým hokejistům vyšel velmi dobře začátek utkání, po brankách Šedy a Romana Vondráčka vedli na Moravě už 2:0. Jestřábi ale do konce první třetiny stihli snížit Hlouchem. Ten samý hráč se postaral v polovině zápasu i o vyrovnání. Prostějov vývoj utkání dokázal do navršení čtyřicáté minuty ještě otočit ve svůj prospěch, na 3:2 zvýšil Sedlák a šest vteřin před druhou přestávkou zasadil hostům tvrdý úder čtvrtou brankou Říha. V závěrečném dějství Energetici sice snížili Haluzou, ale Pavelek vrátil Jestřábům ve 46. minutě opět dvoubrankový náskok, který navýšil ještě při závěrečné power-play Hradce svým druhým gólem.
Branky a asistence: 18. Hlouch (Říha, Všetečka), 27. Hlouch (Říha), 35. Sedlák (Všetečka, Říha), 40. Říha (Hlouch, Pavelek), 46. Pavelek (Říha), 59. Pavelek (Říha, Hlouch) - 6. Šeda (Roubík), 16. Vondráček (Mocek), 44. Haluza (Domin). Vyloučení: 8:10, navíc Duba PRO 10 OT. Využití: 3:0. Oslabení: 1:1. Střely: 40:44. Rozhodčí: Smeták - Jureček, Pala. Diváků: 1218.

více na www.hchk.cz

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme