Hokejisté prohráli v Chomutově 3:2 a hrozí jim vyřazení

Třetí semifinálové utkání Hradce Králové v Chomutově mělo infarktový průběh, bohužel pro hosty se nešťastným koncem. Energetici v průběhu první třetiny prohrávali už 0:2, ale branka Toužimského je vrátila zpět do hry. V polovině utkání navíc rychlou kličkou před Horčičkou dokázal Fojtík vyrovnat a začínalo se znovu. V závěrečném dějství si vypracovaly oba týmy několik šancí, jenže střela hradeckého Diviše skončila na levé Horčičkově tyči a když neproměnil své sólo Fojtík udeřilo na druhé straně. Necelé dvě minuty před koncem rozhodl o výhře Severočechů pohotovou střelou Jíra.

Branky a nahrávky: 7. Boušek (Tauš, Trefný), 15. Mikšovic, 59. Jíra (Mikšovic) - 16. Toužimský (Prošek, Roubík), 32. Fojtík (Diviš, Roubík). Rozhodčí: Fraňo - Kreuzer, Poloniy. Vyloučení: 9:10. Využití: 0:1. V oslabení: 1:0. Diváci: 3860. Střely na branku: 41:33.

více na www.hchk.cz

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme