Štítky: | Hokej | extraliga | HC Mountfield HK |

Hokejisté před play-off posilují, vyprázdňuje se i marodka

Dobré zprávy přicházejí z kabiny hradeckých hokejistů před nadcházejícím víkendem ve kterém sehrají před domácím publikem dvě utkání s těžkými soupeři.

V pátek do Hradce Králové zavítá vítěz loňské extraligové sezóny celek Plzně a v neděli dorazí v letošním ročníku jasně suverénní Sparta. O to víc můžou příznivce hradeckého hokeje těšit zprávy, které přicházejí z domácí kabiny.

Kádr hradeckého Mountfieldu před nadcházejícími dvěma duely a blížícím se play-off rozšíří šestadvacetiletý útočník Tomáš Pospíšil, který do Hradce přichází na hostování do konce sezóny z Liberce. Tomáš Pospíšil je rodák ze Šumperka a především pravidelný člen mládežnických reprezentačních výběrů. Extraligové angažmá okusil v Kometě Brno, pražské Slávii a Liberci. 

Generální manažer klubu Aleš Kmoníček o jeho příchodu do Hradce řekl: „Po dohodě s trenéry a vedením klubu jsme dospěli k této změně, Tomáš Pospíšil tak posílí náš celek.
 
Poprvé by se měl hlásit na tréninku ve čtvrtek ráno, v ten samý den dotáhneme s Libercem vše legislativně do konce. Na všem jsme však již domluveni. Pevně věřím, že Tomáš zapadne do našeho kolektivu a zvýší produktivitu“

 

Marodi se uzdravují

Další potěšují zprávou je, že se postupně vyprázdňuje početná hradecká marodka, která mužstvo svírala v několika posledních extraligových kolech. Do pátečního duelu s Plzní by již tak měla naskočit minimálně čtveřice uzdravených klíčových hráčů ve složení Josef Marha, Jaroslav Kudrna, Tomáš Harant a Lukáš Květoň. Tréninku se věnuje i kapitán Jiří Šimánek o jehož startu se rozhodne  až těsně před utkáním.  

Do zápasu s Plzní velmi pravděpodobně nenastoupí Martin Podlešák, Michal Tvrdík a čerstvě zraněný David Švagrovský.

Páteční duel proti Plzni začíná na královehradeckém zimním stadionu od 18-ti hodin a vstupenky lze zakoupit buď v on-line předprodeji na stránkách klubu nebo na pokladnách stadionu ve čtvrtek a v pátek od 9 do 12 hodin a 13 do 17 hodin, v pátek do 18 hodin. 

foto: Mountfieldhk.cz

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)

Přečtěte si také

ZVEME: Víkend nabídne několik vernisáží, koncert či noční Bílou věž

Na tento víkend se v Hradci Králové sešly hned čtyři vernisáže, začínají výstavy fotografií, obrazů i studentských prací. Bude se hrát hokej, koncertovat, vystoupat můžete na noční Bílou věž nebo si prohlédnout vodní elektrárnu Hučák.
Čtěte více

ZVEME: Na fotbal, hokej, bleší trh nebo za elektřinou na Hučák

Závěr jarních prázdnin v Hradci Králové mohou děti strávit v Technologickém centru nebo na Velké kostičkové výstavě, kde na ně čeká velké množství kostiček LEGA. V IC Hučák se mohou dozvědět vše o elektřině. O víkendu se bude hrát fotbal, hokej v historických dresech a na…
Čtěte více

ZVEME: Velká kostičková výstava zaujme dospělé i děti

Na víkend navážou týdenní jarní prázdniny. Co můžete s dětmi v Hradci Králové podniknout? V sobotu jim v Adalbertinu divadlo PUK zahraje loutkové pohádky, v neděli se mohou stát malými muzejníky. Po celý týden se koná velká výstava stovek stavebnic a tisíců figurek LEGO. Dospělí…
Čtěte více
Mohlo by se hodit
Doporučujeme