Hokejisté porazili Brno 4:1

Souboj Hradce Králové a Brna, dvou celků z čela tabulky, se odehrával ve vysokém tempu. Ozdobou byly zejména výkony brankářů, kteří celých 60 minut na ledě kralovali. Hradecký Hylák vychytal nejprve veliké šance Brna z kraje utkání, Petrik se pro změnu zaskvěl proti pokusům Cetkovského. Důležitou první branku vstřelili domácí, v polovině utkání se o ní postaral z dorážky Haluza. Když na začátku závěrečného dějství přidal druhý gól obránce Mocek, byli domácí blízko úspěchu. Zpět do hry vrátil Kometu brankou z přečíslení Kucharczyk. Hned po buly ale zvýšil na rozdíl dvou branek Fořt a když po něm přidal rychle čtvrtý gól Šeda, bylo definitivně rozhodnuto.

Branky a nahrávky: 31. Haluza (Šebek), 44. Mocek (Cetkovský, Roubík), 52. Fořt (Roubík, Cetkovský), 53. Šeda (Suchý, Sakrajda). Rozhodčí: Šindler - Lhotský, Svoboda. Vyloučení: 8:7. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 2578. Střely na branku: 34:30.

Hr.Králové: Hylák (Dušek) - Toužimský, Mocek, Flamík, Hendrich, Pazdera, Prošek, Lesák, Koma - Fořt, Roubík, Cetkovský - Fink, Koudelka, Vondráček - Sakrajda, Šeda, Suchý - Šebek, Volráb, Haluza.

Kometa: Petrik (Maláč) - Martínek, Lhotský, Staněk P., Mikel, Malena, Vyhlídal, David - Mikšan, Moskal, Černý - Sojčík, Hruška R., Appel - Staněk A., Hruška J., Hodek - Barták, Kucharczyk, Obdržálek.

více na www.hchk.cz

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme