Hokejisté nájezdy znovu nezvládli

Dramatické dohrávané utkání mezi Hradcem Králové a Mladou Boleslaví se rohhodovalo až v samostatných nájezdech. V normální hrací době i po prodloužení totiž svítil na světelné tabuli stav 2:2. Utkání začalo rychlým gólem hostů. Už po 120 sekundách se v přesilovce bombou od modré trefil obránce Macháček. Domácí dokázali do přestávky vyrovnat Fořtem. V polovině utkání se dostali i do těsného vedení tečí kapitána Roubíka. Hubený náskok ale nakonec neudrželi. Ivan deset minut před koncem vyrovnal a poslal tak zápas do prodloužení a následných samostatných nájezdů. V nich rozhodla až 7. série kdy jinak výborného Hyláka překonal Eiselt. Nájezdy hradeckým hokejistům nejdou, v této sezóně neuspěli ani napočtvrté.

Branky a nahrávky: 18. Fořt (Táborský, Toužimský), 34. Roubík (Toužimský, Fořt) - 3. Macháček (Mikulík), 48. Ivan (Mazanec), 65. Eiselt (rozh. náj.) Rozhodčí: Fraňo - Svoboda, Zavřel. Vyloučení: 7:9, navíc Gombár MBL 10 OT. Využití: 1:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 1687. Střely na branku: 41:39.

Hr.Králové: Hylák (Koutský) - Toužimský, Lesák, Táborský, Hendrich, Pazdera, Karlíček, Kolář, (Seidl) - Fořt, Roubík, Kadlec - Sakrajda, Koudelka, Vondráček - Haluza, Domin, Suchý - Starý, Rákos, Šeda

Ml.Boleslav: Šindelář (Růžička) - Bauer, Drábek, Jindra, Lukáč, Mazanec, Macháček, Všetečka, Mertl - Rumpel, Ivan, Eiselt - Nouza, Král, Gombár - Handlovský, Gulaš, Sedlák - Sýkora, Mikulík (Gajovský)

Více na www.hchk.cz

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Doporučujeme
Nahoru